Kaffen

Vi har ikke nogen månedens kaffeblanding, og ingen kaffebønner der er kommet den forkerte vej ud en væsel. Til gengæld har vi tilsammen 20 års erfaring med danskernes kaffesmag, og har nogle få udvalgte blends som vi ved er sikre vindere – Altid økologisk og Fairtrade selvfølgelig. Læs mere om kaffen her

Rådgivning

Er det bedst at lease eller købe sit udstyr og hvad skal en kop kaffe koste. Hvad er fordele og ulemper ved en fuldautomatisk kaffemaskine og hvor ofte skal den rengøres.

Spørgsmålene kan være mange, og som kunde hos Custom Coffee får du svar på dem alle.

Desuden afholder vi kaffekurser og uddanelse af dit personale, samt hjælp til markedsføring og grafisk produktion til caféer.

Udstyr

Kaffebønnerne gør det ikke alene, udstyret skal også være i orden! Men små caféer, virksomheder, hoteller eller café kæder har alle forskellige behov. Som kunde hos Custom Coffee står vi altid klar med hjælp og rådgivning til at finde den helt rigtige løsning på espressomaskiner, kværne eller fuldautomatiske maskiner.

Vi leverer sukker, rørepinde, rengøringmidler, papbægre, kaffefiltre, chai the, sirup, porcelænskopper og meget mere. Kort sagt – du behøver kun at handle et sted.